Gode råd om afbestillingsrejser
Vær åben for at prøve noget nyt. Det kan godt være det ikke lige var det sted du ville have valgt at tage til som det første, men derfor kan det godt være et fanstatisk sted.

Jo kortere tid der er til afgang, jo bedre tilbud få du.

Desværre betyder det også at de bedste er taget.

Har du ikke nogle egentlige præferencer omkring rejsemålet, så er det en rigtig god ide, at pakke kufferten hjemmefra den dag du gerne vil rejse, og bare tage direkte i lufthavnen. Her går du ind i det nærmeste rejsebureau og spørger om de har nogle afbudsrejser med afgang samme dag. Det sker jo, at rejser bliver afbestilt dagen før eller samme dag, og rejsebureauet vil gøre meget for at få booket pladsen i flyet. Det betyder rigtig billige billetter til dig.

Selvfølgelig gælder det, at jo flere I er, jo sværere er det at finde plads.

Det er nok heller ikke optimalt at stå i en lufthavn kl. 7 om morgenen, og blive tilbudt en afrejse kl. 19 samme aften, og så skulle opholde sig en hel dag med to trætte børn i en lufthavn. Men er du fattig studerende, så er det en genial måde at holde ferie på.

Kategorier på sider:

Hvorfor afbestillingsrejser1111 Rejser & Ferie Gode råd om afbestillingsrejser Afbestillingsrejser Flyrejser Vejret Rejsebøger Hotel Pakkerejser Hoteltilbud Særregler for afbestillingsrejser Hvad er en afbestillingsrejse1111 All Inclusive Kampagnetilbud
 
 
 Du er her: Afbestillingsrejse - Rejser Afbestillingsrejse - - Hvad er Afbestillingsrejse en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.